Головна » 2015 » Січень » 28 » №5 (27.01.2015)
15:15
№5 (27.01.2015)

Привітання

З Днем прав людини!

Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але сьогодні на Сході держави ведуться бойові дії і колись такі прості слова з побажаннями миру стали головними і визначальними у житті кожного українця зі Сходу і Заходу, Півночі і Півдня.

Генеральна Асамблея ООН проголосила 21 вересня Міжнародним днем миру, днем загального припинення вогню і відмови від насильства.

У цей день кожна людина замислюється над тим, а що вона особисто зробила заради миру і злагоди хоча б у своєму оточуючому світі. Основна ідея свята є теза: «Пробач, і ти отримаєш мир».

Щороку в цей день люди більш ніж у 100 містах по всьому світу беруть участь у Ході, висловлюючи безумовну підтримку Організації Об'єднаних Націй у її роботі, спрямовану на мир у всьому світі.

Невід'ємною процедурою початку святкових заходів служить символічний дзвін «Дзвона миру». Він був відлитий з монет, які зібрали діти з 60 країн світу. На дзвоні є напис: «Хай живе загальний мир у всьому світі».

Переконаний, миру та стабільності насправді прагнуть усі українці. Наразі надзвичайно важлива політична воля і підтримка народу України, аби досягти тривалого і стабільного миру. 

Використані джерела: http://vitau.org.ua

Пугачова Анна

49ю

 

 

 

Переглядів: 280 | Додав: Administration | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar