Головна » 2015 » Січень » 23 » Юридична кінотека
10:10
Юридична кінотека

Адвокат з Сімане

Мізо Ямазакі, 37-а адвокатесса в Сімане. Сімане - це 750-тисячна префектура Японії, де жив і працював Коїдзумі Якумо. Прийшовши працювати в юридичну фірму Акіта з гаслом «злочину - засудження, злочинцям - співчуття», вона хоче стати успішним адвокатом.

Але це виявляється не просто. По-перше, вона любить поспати і тому звично спізнюється на роботу, де директор не забуває вилаяти її за це перед співробітниками. По-друге, її відчувають емоційні труднощі в роботі з клієнтами: співчуття - до потерпілих від дій тих, кого вона повинна захищати; засудження тих, кого вона повинна консультувати. Так, в одній справі їй свідомо безуспішно доводиться шукати окуляри потерпілого, щоб примиритися c його матір'ю. В іншому - зрозуміти, чому мати залишила дитину аж на 7 годин, після чого той помер від переохолодження. У третьому - протистояти прокурору, на прізвисько «диявол», самому крутому обвинувачу префектури.

Крім того, героїню мучить екзистенційний питання - чому її залишила мати, коли їй було 2 роки? І на це питання вона теж повинна знайти відповідь.

Пугачова Анна

49 ю

 

Переглядів: 297 | Додав: Administration | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar