Головна » 2015 » Січень » 23 » Анонс, афіша
10:09
Анонс, афіша

V Всеукраїнська зимова правнича школа

Дата проведення: 03-08 лютого 2015 року.

Організаторами Школи є Міністерство юстиції України, Координаційна рада молодих юристів України при Мінюсті, Європейський університет.

Місце проведення: Високогірна туристична база "Едельвейс" Європейського університету на горі Бескид (Мижгірський район, Закарпатська обл. с. Верхній Студений - 30 км. від смт. Воловець)

Формат Школи: серія теоретичних та практичних майстер-класів від відомих юристів адвокатів та професійних тренерів з особистого розвитку. Гірськолижний відпочинок та неформальне спілкування))

Мета Школи: формування нової української юридичної еліти, підвищення професійного рівня, самореалізація наукового, творчого, організаційного потенціалу молоді, створення умов для організованого дозвілля та спілкування молодих людей, налагодження співпраці між юридичними студентськими організаціями.

Вартість: участі у школі 1650 грн.(без про"їзду). За рахунок внесків, організаційний комітет забезпечує учасникам: проживання, 3-х разове харчування, робочі матеріали конференції, тренінги, трансфер від залізничної станції Воловець до бази в обидва боки, екскурсії та ін.

 

Джерело: vk.com/club80938956

Пугачова Анна

49 Ю

 

Переглядів: 354 | Додав: Administration | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar