Головна » 2014 » Жовтень » 15 » Відбулась безкоштовна консультація!
21:24
Відбулась безкоштовна консультація!

8.10.14 студентами клініки "Bona fides" були надані безкоштовні юридичні консультації.

8 жовтня 2014 року юридична клініка «Bona Fides» знову почала працювати з оновленими силами та сучасними методиками діяльності. 
Стартувала компанія надання безкоштовних юридичних консультацій студентами-клініцистами під наглядом викладачів Київського професійно-педагогічного коледжу імені А.Макаренка. 
Перші дні роботи клініки вже почали давати бажані результати, а саме -розпочато декілька справ, що дадуть можливість застосувати набуті студентами знання на практиці. 
На правах реклами, наголошуємо, що «Bona Fides» готова до співпраці та надання правової (безоплатної) допомоги незахищеним верствам населення. Звертаючись до нас Ви можете отримати відповідь на хвилюючі Вас питання щодо законодавства, відносин з державними органами, роботодавцями та інше. Ми не лише роз’яснимо Вам подальші дії, а й в разі необхідності допоможемо скласти необхідні правові акти.
Студенти-клініцисти почали активну діяльність і не мають на меті спинятись, а бажають проявити максимально свої знання та вміння на практиці.

Переглядів: 357 | Додав: Administration | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar