Головна » 2015 » Січень » 28 » Спортивні новини
15:19
Спортивні новини

Роналду - володар Золотого м'яча

Вінгер Реала і збірної Португалії Кріштіану Роналду втретє став володарем престижної награди. 12 січня в Цюріху відбулася церемонія вручення Золотого м'яча за підсумками 2014 року. Володарем призу став Кріштіану Роналду.

Португалець обігнав у голосуванні за престижний трофей двох інших своїх конкурентів, нападника Барселони Ліонеля Мессі і воротаря Баварії Мануеля Нойєра. Кріштіану набрав 37,66% голосів, тоді як Мессі - 15,76%, а Нойер - 15,72%.

Зазначимо, раніше Роналду вже ставав володарем Золотого м'яча за підсумками 2008 і 2013 років. До 2013 року чотири рази поспіль кращим гравцем світу визнавався Ліонель Мессі.

Подейкують, що Роналду хоче наздогнати Мессі вже в наступному році.

Вінгер Реала і збірної Португалії Кріштіану Роналду прокоментував завоювання третього Золотого м'яча у своїй кар'єрі: "Я бачу, що тут присутні мій син, моя мама, моя сім'я. Я цьому радий. Хочу подякувати всім, хто голосував за мене, за мого тренера, за моїх товаришів по команді. Минулий рік вийшов захоплюючим як особисто для мене, так і для всіх нас в цілому ".

"Виграти цей трофей - вражаюче. Я хочу подякувати всім, хто допомагав мені ставати краще з кожним днем. Ніколи не думав, що виграю цей трофей тричі. Але я не хочу на цьому зупинятися! Сподіваюся наздогнати Мессі за кількістю призів вже наступного року" .

"Я хочу стати кращим гравцем в історії футболу. Але в той же час розумію, що зробити це буде дуже складно. Для цього потрібно щодня важко працювати", - заявив Роналду на церемонії вручення Золотого м'яча.

 

Джерело: Football.ua

 

Переглядів: 452 | Додав: Administration | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar